In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions
















Home
Pasovanie prvákov PDF Tlačiť E-mail

Kedysi sa pasovali rytieri, my sme  pasovali  našich statočných prváčikov. Dňa 3.2.sa na našej škole uskutočnila veľká udalosť- PASOVANIE PRVÁČIKOV. 
Prváci nám ukázali, že poznajú nielen rozprávky, ale najmä písmenká, čísla, farby,  geometrické tvary a dokonca aj anglické slovíčka. Pred pasovaním museli zložiť sľub, v ktorom sľúbili, že budú verní našej škole, pani učiteľkám a starším žiakom a že sa budú učiť a správať tak, ako sa na správneho školáka patrí. Následne pristúpili k slávnostnému obradu.  

„Pasujem Ťa za prváka“, znela pasovacia formulka, po ktorej bola každá prváčka a prvák   pasovaný kráľom  veľkou ceruzkou  za ozajstného školáka a školáčku. Každý  dostal svoj dekrét prváka, medailu  a rovnako aj sladkú odmenu.  
Pasovací ceremoniál ukončili prváci veselou pesničkou a tančekom .Teraz čaká všetkých našich prvákov dlhá cesta, na ktorej im želáme, aby sa ich všetky túžby a predstavy o škole splnili, aby sa v nej cítili dobre, aby okrem vedomostí zažili i kopec radosti z objavovania, ale i spokojnosti z dobre vykonanej  práce.  
Želáme im v ďalších školských dňoch veľa úspechov, dobré a milé pani  učiteľky , ale aj veľa skvelých kamarátov.