In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions
















Home
Každý deň je DEŇ ZEME PDF Tlačiť E-mail

Deň Zeme si pripomíname už od roku 1970 a vznikol ako reakcia na rozsiahle poškodzovanie životného prostredia a jeho cieľom je pripomenutie si našej závislosti na cenných daroch, ktoré nám poskytuje Zem.

22. apríl je sviatok zameraný na to, aby sme si uvedomili, aké dôležité je chrániť našu planétu. Každý rok sa k tejto myšlienke snažila svojimi aktivitami prispieť aj naša základná škola. Tento školský rok je pre nás špecifický, posielame k Vám výzvu

SOM FRAJER – POMÁHAM PRÍRODE.

To, čo sa týka prírody, sa priamo dotýka aj teba a tvojej rodiny, preto sa zapojte do tejto výzvy – buď frajer a pomôž prírode. Zober vrece, choď kdekoľvek do prírody a vyzbieraj všetko, čo ľudská bezohľadnosť nechala padnúť na MATKU ZEM.

BUĎ FRAJER, zober celú svoju rodinu do prírody a ukáž všetkým, že odpadky na zem NEPATRIA!

BUĎ FRAJER a ukáž aj ostatným, že ti príroda nie je ľahostajná.

Zapoj sa do výzvy a prostredníctvom fotografie ukáž všetkým, ako ti to išlo. Zároveň, v rámci tejto environmentálnej výzvy, vyhlasuje naša základná škola súťaž o

NAJKRAJŠIU FOTOGRAFIU PRÍRODY.

Tvojou úlohou je do 27. 4. 2020 poslať tvojej triednej pani učiteľke na mail dve fotografie. Prvá fotografia bude „selfie“ s vyzbieraným odpadom a druhá fotografia zachytávajúca čaro prírody, ktorá bude zaradená do súťaže o  NAJKRAJŠIU FOTOGRAFIU PRÍRODY.

Veríme, že nikomu nie je ochrana prírody ľahostajná!
         
                                      ĎAKUJEME!